ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині загинули двоє мотоциклістів

Ольга Денисяка

|

У вихідні, 27 та 28 квітня, на Львівщині в ДТП загинули двоє мотоциклістів: 42 річний львів’янин та 17-річний мешканець Волинської області. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

В суботу, 27 квітня близько 18.30 в одному з сіл Стрийського району 42-річний львів’янин не впорався з керуванням мотоциклом «Viper», виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з металевою огорожею. Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці події.

Наступного дня, 28 квітня, близько опівночі на автодорозі між селами Княже та Бодячів, Червоноградського району, 17-річний мешканець Волинськуої області не впорався з керуванням мотоциклом «Loncin», виїхав за межі проїзної частини та перекинувся.  у цьому випадку водій двоколісного транспортного засобу також загинув на місці події від отриманих травм.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *