ОСТАННІ НОВИНИ

В бою на Донеччині загинув Герой з Яворівщини

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинув Микола Порадівський з Львівщини. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

Микола Іванович народився на Черкащині в селі Тетерівка. Там зростав, отримав освіту, згодом здобув спеціальність механізатора у Жашківському училищі.  У свої вісімнадцять пішов служити, підписав контракт на службу в місті Рава-Руська. У 1997 році створив сімʼю з коханою дружиною, оселився в Середкевичах, а згодом став люблячим батьком для доньки Вікторії.

Від початку повномасштабного вторгнення захисник вступив до добровольчого формування, а в січні 2024 року пішов захищати Україну в складі 104 бригади тероборони.

«Добросердечний, працьовитий і товариський. Микола Іванович був відповідальною людиною, яка не боялася труднощів. Тому коли почалася велика війна, спершу вступив до лав добровольчого формування, а в січні 2024 року взяв до рук зброю і пішов захищати Україну в складі 104 бригади тероборони», – розповідають в міській раді.

На жаль, 20 квітня в районі Очеретиного на Донеччині Микола Порадівський загинув на полі бою.

Зустріч кортежу відбудеться 24 квітня. Точний час та місце повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *